Matematik

Log

20. februar 2011 af natasjah (Slettet)

hej 

Ved du hvordan man udregner denne. logaritme. 

1/3log 1/8 = det skal give 1/2 men kan ikke få den til dette. har regnet den på lommeregner.


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. februar 2011 af emul0c

 Sikker på du har skrevet spørgsmålet rigtigt ind?


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. februar 2011 af Andersen11 (Slettet)

Se svaret i den nyere tråd.


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. februar 2011 af mathon

                    (1/3)·log(1/8)  =  log((1/8)1/3)  =  log(((1/2)3)1/3)  =  log(1/2)


Svar #4
20. februar 2011 af natasjah (Slettet)

Tak for jeres svar # 1,2,3.

Men hvordan taster jeg  log((1/8)1/3) = log(((1/2)3)1/ ind på lommeregneren.

så det giver (1/2)


Brugbart svar (0)

Svar #5
20. februar 2011 af Andersen11 (Slettet)

#4

Det giver jo netop ikke (1/2) , men log(1/2) = -log(2)  .


Svar #6
20. februar 2011 af natasjah (Slettet)

 # hvordan det ? hvordan ville man taste det ind på lommeregneren. Log (1/2) = -0,30 når jeg skriver det ind


Brugbart svar (0)

Svar #7
20. februar 2011 af mathon

   tast
               (1/3)*log(1/8)


Svar #8
20. februar 2011 af natasjah (Slettet)

 på min lommeregner giver (1/3)*Log(1/8) = -0,30


Svar #9
20. februar 2011 af natasjah (Slettet)

 har en TI-89 Titanium, har lige fået den så ved ikke om der er noget ved den der gøre at jeg ikek får de resultater jeg burde : (


Brugbart svar (0)

Svar #10
20. februar 2011 af emul0c

#8

Præcis.


Skriv et svar til: Log

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.