Matematik

Logaritme

20. februar 2011 af natasjah (Slettet)

 hej

Ved du hvordan man udregner denne. logaritme.

1/3log 1/8 = det skal give 1/2 men kan ikke få den til dette. har regnet den på lommeregner.


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. februar 2011 af Andersen11 (Slettet)

Mener du

(1/3)·log(1/8) = (1/3)·log(2-3) = 3·(1/3)·log(2-1) = log(1/2) ?


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. februar 2011 af keg (Slettet)

(1/3)log(0,125) = (1/3)(-0,90309)=-0,30103

inverse(log(-0,30103) = 0,500000000


Skriv et svar til: Logaritme

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.