Kemi

Plast - strukturformel

20. februar 2011 af Tinerahbaeck (Slettet) - Niveau: C-niveau

 hej allesammen :)

Jeg bøvler med en opgave..

Forbindelsen CH2=CC2 kan bruges som monomer... (og desuden hjælp til, hvor mange der er af hver H og C atomer. er der 5 C'er og to H'er? )

A tegn en strukturformel for molekylet</o:p>

b) tegn strukturen af den polymer der kan dannes. Du skal medtage mindst 6 C-atomer.

</o:p>

 

 </o:p>


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. februar 2011 af ansigtet (Slettet)

  i forbindelsen CH2 =CC2 er der 4 C-atomer og 9 H-atomer 

a) tegn det op på et papir start med det første H-C-H og fra C-atomet er det en dobbelt binding = over til et andet C 


Svar #2
20. februar 2011 af Tinerahbaeck (Slettet)

 er det vedhæftede rigtigt?

Og hvordan med b) ? 

Vedhæftet fil:molekyle.jpg

Svar #3
20. februar 2011 af Tinerahbaeck (Slettet)

 ? :)


Skriv et svar til: Plast - strukturformel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.