Matematik

Punktmængde i rummet

21. februar 2011 af Chris2007 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej,

Jeg forstår ikke følgende opgave, mon der er nogle der kan hjælpe?

Beskriv de punktmængder i rummet, der fremstilles af følgende ligninger:

a)x^2+y^2+z^2=2y-2x-2

b)x^2+y^2+z^2-14x+16y-24z+302=0

c)4x^2+4y^2+4z^2-16x+8y-56z=-213

Tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. februar 2011 af Andersen11 (Slettet)

Omskriv hver af ligningerne til ligningen for en kugle med centrum (a , b , c) og radius r:

(x -a)2 + (y -b)2 + (z -c)2 = r2


Svar #2
21. februar 2011 af Chris2007 (Slettet)

ahh.. tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: Punktmængde i rummet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.