Matematik

Bestem følgende ubestemte integraler

21. februar 2011 af LittlesisterGitte (Slettet) - Niveau: A-niveau

a) ∫ (ex+2) dx

b) ∫ x * (ex+2) dx

c) ∫ x * ex^2+3 dx

Nogen der kan hjælpe med at løse disse? er helt lost..


Svar #1
21. februar 2011 af LittlesisterGitte (Slettet)

...... ?


Brugbart svar (2)

Svar #2
21. februar 2011 af Andersen11 (Slettet)

a) skulle være ligetil, idet ex har sig selv som stamfunktion.

b) Benyt partiel integration på leddet med xex .

c) Benyt substitution u = x2+3 , du = 2x dx .


Svar #3
21. februar 2011 af LittlesisterGitte (Slettet)

Jamen hvad så med 2 tallet i a) ?


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. februar 2011 af Andersen11 (Slettet)

#3

Du kan benytte den generelle formel for en potens: ∫ xn dx = xn+1/(n+1) + k , med n = 0 , idet 2 = 2·x0 .


Skriv et svar til: Bestem følgende ubestemte integraler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.