Matematik

Ligninger

22. februar 2011 af jbm96 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hvad er reglerne for disse opgaver

a Hvis det gælder at 4 gange X = 12

så er det rigtigt  at X = 12 : 4

b Hvis det gælder at 14 gange X = 56

så er det rigtigt at X = 56 :14

c Hvis det gælder at X : 4 = 8

så er det rigtigt at X = 8 gange 4

d Hvis det gælder at 7X : 4 = 7

så er det rigtigt at 7X = 7 gange 4


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. februar 2011 af SuneChr

Ja, de er alle rigtige.


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. februar 2011 af NejTilSvampe

 d) ja og 7x=7*4 <=> x = 4


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. februar 2011 af mette48 (Slettet)

d Hvis det gælder at 7X : 4 = 7

så er det rigtigt at 7X = 7 gange 4 ok, men du blev ikke færdig

hvis det gælder at 7x =28

så erdet rigtigt at x = ...


Skriv et svar til: Ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.