Matematik

difinitionsmængde ...

23. februar 2011 af jrnh555 (Slettet) - Niveau: C-niveau

f(x)=x*kvadratroden af (4^2-x^2)   der må vel ikke stå minus i parentesen, men hvordan skriver man sådan en dif mængde?


Brugbart svar (1)

Svar #1
23. februar 2011 af mathon

       radikanden
                                42 - x2  = (4+x)(4-x) ≥ 0

dvs
                                Dm(f) = [-4;4]


Svar #2
23. februar 2011 af jrnh555 (Slettet)

fordi x kun må være -4 og 4 ?


Brugbart svar (1)

Svar #3
23. februar 2011 af mathon

fordi
              -4 ≤ x ≤ 4

    


Svar #4
23. februar 2011 af jrnh555 (Slettet)

for ellers kommer der til at stå kvadratroden af minus, tak


Skriv et svar til: difinitionsmængde ...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.