Matematik

Monotoniforhold

23. februar 2011 af frksorensen (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Jeg har differentcieret f(x)=x^3-3x^2+4 til at være f'(x)=3x^2-6x

Hvordan sætter jeg f'(x)=0 ?????


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. februar 2011 af bonzoadam (Slettet)

Du kan evt sætte den op som en andengradsligning

0=3x^2-6x

og så finde rødderne


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. februar 2011 af mathon

                      3x2 - 6x = 0

                      3x·(x - 2) = 0


Svar #3
23. februar 2011 af frksorensen (Slettet)

 altså finde rødderne for 3x^2-6x-0 ??


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. februar 2011 af mathon

     Ja
             brug nul-reglen


Skriv et svar til: Monotoniforhold

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.