Matematik

The Chain Rule

24. februar 2011 af Elturis (Slettet)

Hvordan løser jeg denne opgave?

Vi har en funktion f(x; y) i to variable og danner en ny funktion g(t) ved
 

g(t) = f(e^5t, t^2-2t + 1):


Bestem g´(0), idet vi ved, at funktionen f(x, y) er differentiabel, og at
∇f(1,1) = 2i + 3j


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. februar 2011 af peter lind

g'(0) = fx(1,1)*(e5t)'  + fy(1,1)*(t2-2t+1)' , hvor der er underforstået at du skal sætte t = 0 efter differentiationen


Skriv et svar til: The Chain Rule

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.