Matematik

1cm/30

27. februar 2011 af pige24 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

giver det ikke 0,03cm?

Tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. februar 2011 af NejTilSvampe

 1/30 = 1/3 * 1/10 = 0,0333


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. februar 2011 af SuneChr

# 0 :     Med to decimaler, jo.     1 / 30  =  0,0333..........................................................................................3


Svar #3
27. februar 2011 af pige24 (Slettet)

Men det er centimeter?

Ikk os?


Brugbart svar (0)

Svar #4
27. februar 2011 af NejTilSvampe

 jo hvis "30" er enhedsløs.


Skriv et svar til: 1cm/30

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.