Matematik

linjens ligninger - omskrivning

27. februar 2011 af Kattie6 (Slettet) - Niveau: A-niveau

 Hey. 

Jeg har en matematik aflevering for, og jeg mangler to opgaver som jeg simpelthen er gået i stå med. 
håber i kan hjælpe mig ? 

hvordan omskriver man y = 2 x - 7 til formlen y - y0 = a(x-x0) ? 
og 2x-3y + 1 = 0 til  y - y0 = a(x-x0
 

Håber i vil hjælpe mig. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. februar 2011 af Andersen11 (Slettet)

Det spørgsmål fik du jo hjælp til i din anden tråd https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=978627


Skriv et svar til: linjens ligninger - omskrivning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.