Matematik

HJÆLP!

28. februar 2011 af Sandrey (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Er der nogle der kan hjælpe med ligningen 3(2x-1) = 4x-9?

Er ikke sikker på den er rigtig nemlig..


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. februar 2011 af mathon

        ...gang ind i parentesen og hæv den


Brugbart svar (1)

Svar #2
28. februar 2011 af klimasven (Slettet)

 Gang 3 ind i parentesen

Det giver 6x-3=4x-9

Saml nu x´er på den ene side af = og tal på den anden side.

Løsningen skal give x = -3


Skriv et svar til: HJÆLP!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.