Fysik

Amper

28. februar 2011 af Nadiakb (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan skal jeg regne fra mA til A

10, 30 mA hvormeget A bliver det. Skal jeg delt 10,30 med 1000 eller hvad???

b


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. februar 2011 af hotgirl37 (Slettet)

 lille m står for milli, som betyder 1000. Der går 1000 mA på en A.


Svar #2
28. februar 2011 af Nadiakb (Slettet)

Jeg ved det godt, men jeg er meget i tvivl om min tal skal ganges med eller divides med


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. februar 2011 af hotgirl37 (Slettet)

 Du kan også se det på den her måde:

1000 mA = 1 A <=> (del med 1000 på begge sider)

1 mA = 1/1000 A


Svar #4
28. februar 2011 af Nadiakb (Slettet)

dvs. 10,30 mA / 1000 = 0,0103


Svar #5
28. februar 2011 af Nadiakb (Slettet)

0,0103 A


Brugbart svar (0)

Svar #6
28. februar 2011 af hotgirl37 (Slettet)

 præcis ;)


Svar #7
28. februar 2011 af Nadiakb (Slettet)

Mange takker :) Så går jeg bare i gang med at lave  opgaven færdigt. heh


Skriv et svar til: Amper

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.