Matematik

f'(x)

01. marts 2011 af studerende20 (Slettet)

 Hejsa.. 

En funktion er bestemt ved f(x) = 3*ln(x) - 3x

a) Benyt f ' (x) til at argumentere for grafens forløb 

Jeg forstår ikke opgaven, håber i kan hjælpe


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. marts 2011 af Andersen11 (Slettet)

Benyt fortegnsvariationen for f'(x) til at beskrive monotoniforholdene for f(x).


Svar #2
01. marts 2011 af studerende20 (Slettet)

 dvs.. 

f '(x) = 3/x -3 

f'(x) = 0 

x = 0 eller    3/x-3 = 0 
                      3/x= 3 
                      x= 9 

Derefter skal jeg lave en fortegnslinje - er det ikke noget i den retning :s


Brugbart svar (1)

Svar #3
01. marts 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Jo, det er en god start.


Svar #4
01. marts 2011 af studerende20 (Slettet)

 Godt nok så tror jeg at jeg forstår opgaven! 


Skriv et svar til: f'(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.