Matematik

g´(t) og g(0)

04. marts 2011 af kalokdk (Slettet) - Niveau: A-niveau

 I en model for glukoseindholdet i blodbanen hos en person er g t( ) mængden af glukose
(målt i mg), der er absorberet fra mave/tarmsystemet t timer efter indtagelsen af glukosen.
Det oplyses, at

g´(t)= 675000*t*e^-3t, = 0 < t <4. og g(0) = 0
a) Hvor meget glukose er der ifølge modellen absorberet fra mave/tarmsystemet 4 timer
efter indtagelse af glukosen?


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. marts 2011 af Andersen11 (Slettet)

Benyt, at g(t) er en stamfunktion til g'(t), og fastlæg integrationskonstanten ud fra betingelsen g(0) = 0. Beregn så g(4) .


Skriv et svar til: g´(t) og g(0)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.