Matematik

Beregn rentefoden

06. marts 2011 af lovishex93 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej allesammen. Jeg vil meget gerne have hjælp til en opgave, hvor man skal beregne rentefoden, hvilke jeg er meget dårlig til ....

Beregn rentefoden.

a) Startkapitalen er 4360 kr., og kapitalen er efter 7 terminer vokset til 5933,35 kr.

- Hvordan regner jeg den ud.

Jeg ved godt, at jeg skal bruge k=k0 * (1+r)^n

Hjææælp?


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. marts 2011 af XTHFGS (Slettet)

Som du kan se, har du alle variablerne givet. På nær din r værdi. r-værdien er din rentefod. Så du skal blot isolere r og indsætte tal :)


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. marts 2011 af Krabasken (Slettet)

k = 5933,35

k0 = 4360

n = 7

Indsæt i din formel og isolér (1+r) og derefter r


Svar #3
06. marts 2011 af lovishex93 (Slettet)

Mange tak :)


Skriv et svar til: Beregn rentefoden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.