Matematik

monotoniforhold og ekstrema

06. marts 2011 af jona4789 (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej alle

har brug for lidt hjælp

jeg har fået en opgave der lyder:

undersøg følgende funktioner med hensyn til til monotoniforhold og ekstrema. Angiv antallet af løsninger til ligningen f(x)=0

f(x)= 0,25x^4+0,33x^3-2x

har brug for hjælp, til hvordan man løser opgaven

håber at i kan hjælpe mig


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. marts 2011 af studerende20 (Slettet)

 du skal starte med at finde f '(x)


Svar #2
06. marts 2011 af jona4789 (Slettet)

F´(x)= 1x^3+1x^2-2x=0


Svar #3
06. marts 2011 af jona4789 (Slettet)

mangler faktisk bare hjælp til hvordan man beskriver monotoniforholdet


Skriv et svar til: monotoniforhold og ekstrema

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.