Tysk

tysk grammatik!!!

06. marts 2011 af LeylaDogan (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Heej allesammen

Jeg er igang med dennne opgave, men jeg er ikke sikker på at jeg har lavet det rigtig.. Håber I kan hjælpe mig. på forhånd tak
 

OPG: oversæt de danske ord ved hjælpe af ordbogen. Det første bogstav i hvert ord danner navnet på drengens instrument, hvis de sættes sammen i den rigtige rækkefølge

Mein Hobby ist Musik. Ich spiele ________, fast
                                                               ofte
Jeden Tag. Ich drehe das Radio an und spiele mit.

Das klingt oft komisch, _______ das macht
                                             men

echt Spaβ. Ich möchte mal mit einem ____________
                                                                        orkester

spielen; das muβ ____________ sein. Ich kenne nur
                                    fantastisk

wenige _________, aber ich _________, sie
                noder                               håber

eines Tages zu lernen. Ich spiele ____________________; das ist aber ___________. Auβerdem spiele
                                                                      xylofon                                                    vanskeligt

ich Gitarre, aber mein Hauptinstrument ist ? ? ? ? ? ? ? ?

- ofte=oft
- men=aber
- orkester=orchester
- fantastisk=fantastisch
- noder=noten
- håber=hoffe
- xylofon=xylophon
- vanskeligt=schwierig

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. marts 2011 af Meppo

Saxophon?

Hust at "fantastisch" også kan staves med ph.


Skriv et svar til: tysk grammatik!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.