Matematik

Stigning i procent

07. marts 2011 af Malunse93 (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Ved det først OL i 1896, var der 15 lande, som deltog. Ved OL i 2008 var der 199 land som deltog. Hvad er stigningen i procent? I må meget gerne skrive udregninger. Jeg regnede det selv ud, men der fik jeg det 1226,66 %, og det synes jeg er meget højt.  ((199-15)*100)/15. Hjælp mig venligst :)

Jeg kunne virkelig godt bruge et hurtig svar :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. marts 2011 af Duffy

Stigning i % = Δ% :

Δ% = (S/B-1)*100%

Dvs i dit tilfælde:

((199/15)-1)*100% = 1226,66 %

...så dit svar er korrekt !


Svar #2
07. marts 2011 af Malunse93 (Slettet)

 Tak for hjælpen, Duffy :)


Skriv et svar til: Stigning i procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.