Matematik

T2=log(2)/log a

07. marts 2011 af 47611 (Slettet)

hmm?

hvad er hvad? Og denne / er det dividere? altså T2= log(2)÷log a

er det sådan den skal forstås?

og er det det kun a og b man skal bruge eller skal b ikke bruges?

måske dumt spørgsmål, men er lidt forvirret:(


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. marts 2011 af Krabasken (Slettet)

Hvad refererer dit spørgsmål til?

Er der en opgave, du skal løse - ?


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. marts 2011 af Anxyous (Slettet)

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=982940

Der er ingen grund til at lave flere tråde.

Det betyder helt præcist, at fordoblingskonstanten T2 er lig med logaritmen til 2 divideret med logaritmen til a.


Svar #3
07. marts 2011 af 47611 (Slettet)

okay tror jeg har fundet ud af noget?

formlen jeg har brugt T2=log(2)/log(a)

T2=log(2)/log(1,04)= 17,673

1,04 fordi det er min a

tyder det på at det er rigtigt regnet ud?


Svar #4
07. marts 2011 af 47611 (Slettet)

og hvis det er rigtig siger fordoblingskonstanten at den er vokset med 17,8 %

ja det er en opgave jeg skal løse:)


Skriv et svar til: T2=log(2)/log a

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.