Matematik

HASTER!!!! MATEMATIK INDEN FOR 5 MIN

07. marts 2011 af Bilalkhani (Slettet) - Niveau: 9. klasse

 Hej .. Jeg har en opgave for til imorgen, men kan slet ikke forstå den..

"14% af et beløb er 420 kr. Hvad er det hele beløb så..?  Nogen, der kan skrive mellemregningen, så jeg kan regne den, fordi jeg fatter den ikke, ingen anelse..


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. marts 2011 af MLD (Slettet)

 420kr / 14*100 = 3000kr

du deler med 14 for at finde 1 % og ganger derefter for at få hele beløbet :)


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. marts 2011 af MLD (Slettet)

 håber du forstår -ellers bare spørg igen ;)


Svar #3
07. marts 2011 af Bilalkhani (Slettet)

Tak for hjælpen, du var go' til at forklare ;)


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. marts 2011 af MLD (Slettet)

 det var så lidt - sig til en anden gang hvis det er ;)


Svar #5
07. marts 2011 af Bilalkhani (Slettet)

 - Har lige en opgave, hvis du gad og bruge 2 min på mig, så

kunne det være dejligt. 

"Reducér

15a- (10a-5b) =  --------

4(2a - b) - 6a = ------


Brugbart svar (0)

Svar #6
07. marts 2011 af AMelev

1) Man ganger ind i en parentes ved at gange ind på hvert led i parentesen
a(b+c) = a·b + a·c

2) Man ganger og dividerer før plus og minus

3) Fortegnsregler:  + · + giver +, + · - giver - , - · - giver +

Du kan opfatte -(10a - 5b) som -1·(10a - 5b) = -1·10a + (-1)·(-5b) = -10a +5b

Var det nok?

I øvrigt er det smart at starte en ny tråd, hvis du har nye spørgsmål, ellers risikerer du, at det bliver overset, da der jo er svaret på dit første spørgsmål.


Skriv et svar til: HASTER!!!! MATEMATIK INDEN FOR 5 MIN

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.