Projektopgaven (9. kl.)

produkter og powerpoint om arbejdsbetinget stress syndrom

08. marts 2011 af NemesisTheCounter (Slettet) - Niveau: 9. klasse

 hallehøøj!

ja, her sidder jeg så på anden dag i vores projektuge. Er gået igang med en folder om Arbejdsbetinget stress syndrom og et powerpoint om samme. 

her er mit problem. fremlæggelsen skal være 15 min. dvs. jeg har 7½ min. til hvert af mine to spørgsmål. men kan ikke få tiden til at hænge sammen. har et spørgsmål som mine tilskuere skal svare på, og det tager omkring 5 min. så er der lærenes spørgsmål, nok på 3 min. hvordan kan jeg planlægge det så det hele passer sammen? kan ikke få mere end de 15 min. 

på forhånd tak for hjælpen :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. marts 2011 af ForNoOne (Slettet)

Du må korte ned på tiden til dine spørgsmål. Da jeg skulle fremlægge min projektopgave der tog det første gang jeg fremlagde det 45 min og det skulle tage 20 min. Jeg varnødt til at korte tingene ned og tale hurtigere.
Når du kan dit stof bliver der også mindre fyldord og så kommer det også mere naturligt. Øv dig rigtig grundigt og gennemgå din fremlæggelse mindst 20 gange!!!!
Det var mig en rigtig stor hjælp at gøre det foran mine forældre. De kunne på den måde give mig feedback, men også sige til om jeg talte for hurtigt eller langsomt.


Skriv et svar til: produkter og powerpoint om arbejdsbetinget stress syndrom

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.