Matematik

Koefficienter

08. marts 2011 af KristinaWulffxD (Slettet) - Niveau: B-niveau

En andengradsligning 2x^2+bx+c=0 har løsningerne x=1 v x=3
Bestem værdien af koefficienterne b og c.

Hvordan laver man denne opgave?? :)

Er fuldstændig lost.


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. marts 2011 af Andersen11 (Slettet)

Et 2.-gradspolynomium, der har rødderne r1 og r2 , kan skrives på formen

a·(x -r1)(x -r2) ,

hvor a er koefficienten til leddet med x2 .

Indsæt de kendte oplysninger og gang parenteserne ud.


Skriv et svar til: Koefficienter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.