Matematik

Hjælp mig med omregning af valuta

09. marts 2011 af Rezwan9 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hjælp mig. Jeg skal have lavet en matematik aflevering færdig til d.10/3. Jeg kan ikke omregne udenlandske penge til danske kroner. Jeg har glemt hvordan man gør. Der står at jeg skal omregne 269 mio. dollars til danske kroner. Hjælp mig så hurtigst som muligt. Dollarkursen er på 654.40 kr.


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. marts 2011 af Moderatoren

Læs om det i din formelsamling eller denne: http://pub.uvm.dk/2005/formelsamling/hel.pdf


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. marts 2011 af Moderatoren

Der står:

350 € til kurs 744 koster
350 · 7,44 kr. = 3,50 · 744 kr. = 2 604,00 kr.


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. marts 2011 af mathon

     269 mio $ = (269 mio $)·(6,544 kr/$) = 1760,336 mio kr = 1,760336 mia kr


Svar #4
09. marts 2011 af Rezwan9 (Slettet)

Tak tusind tak. Det hæjlp virkelig! Jeg skal nok huske det.


Svar #5
09. marts 2011 af Rezwan9 (Slettet)

*hjalp


Skriv et svar til: Hjælp mig med omregning af valuta

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.