Matematik
omskrivningsformel til varians + bevis.
12. maj 2005 af
Natpigen (Slettet)
hejsa herinde.
jeg har et lille problem, der hedder at jeg sidder med beviset til omregningsformlen til varians (stokastisk variabel)
men kan ikke gennemskue hvordan man når frem til de sidste tre linjer, mine regneregler ved ligninger er måske lidt støvede.... det kan være ganske enkelt, men jeg kan bare ikke se det....
nogen der ved lidt om det, så ville jeg være glad for kontakt, og så skulle ejg forklare nærmere.
det er beviset for dette:
Var(X)= E(X^2)-E(X)^2= Σf(X1)X1^2-μ^2
har beviset, men kan ikke forklare hvad der sker i de sidste tre linjer...
skal til mundtlig eks. imorgen.
plz help??
Natpigen
jeg har et lille problem, der hedder at jeg sidder med beviset til omregningsformlen til varians (stokastisk variabel)
men kan ikke gennemskue hvordan man når frem til de sidste tre linjer, mine regneregler ved ligninger er måske lidt støvede.... det kan være ganske enkelt, men jeg kan bare ikke se det....
nogen der ved lidt om det, så ville jeg være glad for kontakt, og så skulle ejg forklare nærmere.
det er beviset for dette:
Var(X)= E(X^2)-E(X)^2= Σf(X1)X1^2-μ^2
har beviset, men kan ikke forklare hvad der sker i de sidste tre linjer...
skal til mundtlig eks. imorgen.
plz help??
Natpigen
Skriv et svar til: omskrivningsformel til varians + bevis.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
