Matematik

Renteformel

11. marts 2011 af mogens91 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej,

Nedenstående opgave kan jeg ikke løse. Kan I hjælpe mig med udregningen af opgaven?:

"Beregn kapitalen, når rentesatsen er 2%, rentebeløbet 25 kr., og antallet af rentedage 90."

Renteformel:

R=K*r*(d/360)


Brugbart svar (2)

Svar #1
11. marts 2011 af mathon

                    R = K·0,02·(90/360) = K·0,02·(1/4) = K·0,005

                    K = R/0,005 = 25 / 0,005 = 5000


Skriv et svar til: Renteformel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.