Fysik

Newtons 2 lov

13. marts 2011 af yas-03 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle

Jeg har et lille spørgsmål. Er der nogle som kan bevise for newtons 2 lov, altså sammenhæng mellem v og s uden at kende tiden dvs. 2as=v^2-vo^2 Jeg har brug for en grundig forklaring for beviset, det skal nemlig fremlægges.

Help.


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. marts 2011 af peter lind

Du skal bruge at kraftens arbejde = ∫Fds = ∫mads = tilført energi = tilvækst i kinetisk energi = ½mv2-½mv02


Svar #2
13. marts 2011 af yas-03 (Slettet)

Det forstår jeg ik! Hvordan beviser jeg for formlen 2as=v^2-vo^2 ???


Skriv et svar til: Newtons 2 lov

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.