Matematik
Ligning
12. maj 2005 af
Sampairo (Slettet)
Problem:
Løs ligningen
log(x+2)-log(x+1)=1
log(x+2)-log(x+1)=1
<=>
log((x+2)/(x+1))=1
<=>
10^log((x+2)/(x+1))=10^1
<=>
(x+2)/(x+1)=10
Hvad gør jeg forkert? x'erne går jo ud med hinanden.
Løs ligningen
log(x+2)-log(x+1)=1
log(x+2)-log(x+1)=1
<=>
log((x+2)/(x+1))=1
<=>
10^log((x+2)/(x+1))=10^1
<=>
(x+2)/(x+1)=10
Hvad gør jeg forkert? x'erne går jo ud med hinanden.
Svar #3
12. maj 2005 af Webby (Slettet)
Så skulle der havde stået (x/x)+(2/1)
Ligenu isolere du x, således at du har (-10+2)/(-10+1)=x og så skulle du meget ger få, som "kalle" skriver -(8/9)=x
Ligenu isolere du x, således at du har (-10+2)/(-10+1)=x og så skulle du meget ger få, som "kalle" skriver -(8/9)=x
Skriv et svar til: Ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
