Matematik

Polynomier

13. marts 2011 af elissa92

Håber, jeg kan få hjælp.

Jeg har funktionen f(x) = cos(x)

Bestem det approksimerende andengradspolynomium til f med udviklingspunkt i x0 = π/3

Hvordan gør jeg?


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. marts 2011 af Andersen11 (Slettet)

Beregn Taylor udviklingen af f(x) til 2. orden ud fra punktet x0 .


Svar #2
13. marts 2011 af elissa92

Hvordan er det så lige, jeg starter den?


Svar #3
13. marts 2011 af elissa92

Jeg er klar over, at det skal være en polynomium på formen:

p2(x) = a0 + a1 (x-x0) + a2 (x - x0)2

Men jeg kan slet ikke komme videre :/


Skriv et svar til: Polynomier

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.