Studievejledning

Hgs inden HA almen

13. marts 2011 af lone1999 (Slettet)

 Jeg går snart ud af hf, og har derefter planlagt et sabbath-år, hvorefter jeg vil søge ind på HA almen på CBS. Jeg vil høre, om der er nogen der ved, om det er muligt at tage et Hgs-grundforløb på som varer 12 uger, inden jeg starter på HA almen?


Brugbart svar (2)

Svar #1
13. marts 2011 af Moderatoren

Ja, hvis du tager det i dit sabbatår så har du vel tid nok? Det ville også være mærkeligt, at tage en HGS efter HA almen..


Svar #2
13. marts 2011 af lone1999 (Slettet)

 Ja okay, men jeg ville mere være sikker på, at det ikke hindrer noget ved muligheden for at gå på en videregående uddannelse at tage et grundforløb på en erhvervsuddannelse inden, men det gør det vel ikke.


Brugbart svar (2)

Svar #3
14. marts 2011 af Moderatoren

Ikke for mig i hvert fald:)


Brugbart svar (2)

Svar #4
02. april 2011 af emul0c

#2

Det gør det på ingen måde :-)
Men noget andet er - jeg vil våge at påstå at du på ingen måde er bedre stillet med en HGS i bagagen end du er hvis du blot starter direkte - men er jo selvfølgelig helt op til dig selv :-)


Svar #5
02. april 2011 af lone1999 (Slettet)

 #7 - Lidt bedre stillet er jeg vel, i og med Hgs har erhvervsøkonomi c.


Brugbart svar (2)

Svar #6
03. april 2011 af emul0c

#5

Selvfølgelig giver det lidt, men det er så begrænset hvad det giver at have haft erhvervsøkonomi c i forhold til at læse HA-almen, da niveauet for det første er helt noget andet, samt at der ikke er noget specifik fag der hedder erhvervsøkonomi, men derimod mange forskellige fag.
Så jeg ville nok overveje om det er 12 uger værd; da du kun har en meget begrænset fordel af det. Så ville det nok næsten være bedre givet ud at bruge 12 uger på at læse det pensum som der skal læses på HA-almen.


Skriv et svar til: Hgs inden HA almen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.