Matematik

regnebtig

14. marts 2011 af omii1234 (Slettet)

 Til Folkeskolens Afgangsprøve i færdighedsregning skal der regnes 50 

opgaver på 1 time.   Hvor mange sekunder er der til hver opgave?

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. marts 2011 af Andersen11 (Slettet)

Prøv nu selv. Du lærer intet ved at få andre til at regne dine opgaver. !!!

Her er alle dine opgaver i din oprindelige tråd https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=986411


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. marts 2011 af BrainChild (Slettet)

1/50 = 0,02 time, du ved at der er 60minutter i en time, derfor ganger vi 0,02 med 60 så vi finder ud af hvor mange timer det er : 0,02*60= 1,2minutter, men spørgsmålet er at vi skal beregne dt i sekunder, du ved at i 1 minut er der 60 sekunder, derfor ganger vi igen 1,2*60= 72 sekunder :)


Skriv et svar til: regnebtig

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.