Tysk

Tysk hjælp TAK!

15. marts 2011 af Albus (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hey, har et problem med en lille sætning som jeg ikke kan få styr på.

...und er beschriebt, alt det han vil gøre for at få hende..

Det der er markeret med fed har jeg problemer med. Har prøvet at slå det op, men kan ikke finde ud af det!

TAK PÅ FORHÅND


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. marts 2011 af Tyskfødt (Slettet)

und er beschriebt, = denne form findes ikke.    Mener du "und er beschreibt = nutid eller er beschrieb = datid ?    alt det han vil gøre for at få hende..   .....und er beschreibt all das, was er tun will, um sie zu bekommen/zu erobern/zu gewinnen.


Svar #2
15. marts 2011 af Albus (Slettet)

Han beskriver (nutid) - min fejl, det var ei i stedet for ie :D.

Takker for dinhjælp!


Svar #3
15. marts 2011 af Albus (Slettet)

Hej Heinz, har endnu et problem, kan du hjælpe?

Hvordan ville man sige:

...som han synger indirekte til? mit bud: ...als er indirekt zu singt?

...fordi han er forelsket i hende? mit bud: Weil er in ihr verliebt ist?


Brugbart svar (1)

Svar #4
15. marts 2011 af Tyskfødt (Slettet)

som han synger indirekte til? mit bud: ...als er indirekt zu singt?       Det forstår jeg ikke. Man kan da ikke synge indirekte, kan man? Man kan sige en noget indirekte = diskret antyde noget over for en

...fordi han er forelsket i hende? mit bud: Weil er in ihr  sie (=akkusativ) verliebt ist?


Svar #5
15. marts 2011 af Albus (Slettet)

#4

Kan man så sige, als er zu singt? Dvs. som han synger til?

Ja jeg forstår, tak for hjælpen

FORSÆT GOD DAG!


Brugbart svar (0)

Svar #6
15. marts 2011 af Tyskfødt (Slettet)

Send mig lige hele sætningen. Måske kan jeg så opdage en mening med det hele.


Svar #7
15. marts 2011 af Albus (Slettet)

Se din inbakke om 2 sek


Brugbart svar (0)

Svar #8
15. marts 2011 af Tyskfødt (Slettet)

Sætningen på dansk lyder:
Elefanten er et symbol for en kvinde, som Jan Delay synger til, fordi han bruger et symbol for hende.
Sætninge på tysk (mit bud):
Der Elefant ist ein Symbol für eine Frau, die Jan Delay zu singt, weil er ein Symbol für eine Frau braucht

Aha!   Mit bud: Der Elefant ist ein Symbol für eine Frau, die Jan Delay zu besingt, weil er ein Symbol für eine Frau braucht

Besynge = hylde eller rose med sang, digt eller (højtidelige) ord

Jeg lukker nu butikken for i dag!

God aften


 


Svar #9
15. marts 2011 af Albus (Slettet)

Ja :D

God aften og TAK for hjælpen


Skriv et svar til: Tysk hjælp TAK!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.