Matematik

andengradsligninger

15. marts 2011 af Emmajohanne (Slettet)

Hvordan løser jeg disse andengradsligninger, når jeg enten mangler a, b eller c?

x2 – 36 = 0
 

(x + 3)2 – 36 = 0
 

x2 – 5 x = 0
 


Brugbart svar (2)

Svar #1
15. marts 2011 af peter lind

I den første og anden flyt 36 over på den anden side og uddrag kvadratroden på begge sider.

I den tredje sæt x ud foran en parentes og brug 0 reglen.

Der forudsættes at 2 skulle være 2


Svar #2
15. marts 2011 af Emmajohanne (Slettet)

okay, tusind tak;)

2 er ^2


Skriv et svar til: andengradsligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.