Matematik

differentialligning

17. marts 2011 af annarosenvang (Slettet) - Niveau: A-niveau

vis ved indsættelse at f(x) = ln(x2+11) er en løsning til f ' (x) = 2·(x / exp(f(x)))

jeg ville gøre sådan at indsætte f(x) i f'(x):

f'(x) = 2·(x / exp(ln(x2+11)))

men hvordan er det det samme?


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. marts 2011 af IsaacN (Slettet)

eln(x) = x


Svar #2
17. marts 2011 af annarosenvang (Slettet)

jeg har fundet ud af det.


Skriv et svar til: differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.