Matematik
Matematik B
Sammenhængen mellem antal fuglearter og størrelsen af den sø, de lever ved, kan beskrives ved funktionen: f(x)=b*x^0,25, (hvor x ligger mellem 1000 og 64000), hvor f(x) er antallet af fuglearter ved søen, og x søens overfladeareal.
Om to søer S1 og S2 gælder at x2 =10*x1, hvor x1 er overfladearealet af S1 og x2 er overfladearealet af S2. Envidere gælder at f(x2)=k*f(x1)
Jeg har før bestemt b til at være 0,47...
b) Bestem k, og beskriv hvad dette tal fortæller om antallet af fuglearter ved de to søer????
Nogen der kan hjælp, og give et svar med en forståelig forklaring??
Svar #1
17. marts 2011 af Andersen11 (Slettet)
Se, f.eks. denne tråd https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=979670
Skriv et svar til: Matematik B
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
