Matematik

en linje l

17. marts 2011 af studerende20 (Slettet) - Niveau: B-niveau

 En linie l  har hældningskoefficienten a=1/2  og går gennem punktet  P −( 3, 2) . 

a) Bestem ligningen for l .

Hvordan??  

Brugbart svar (2)

Svar #1
17. marts 2011 af Andersen11 (Slettet)

Linien har ligningen y = ax + b . koefficienten a er givet. Bestem nu b, så punktet P ligger på linien.


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. marts 2011 af unknown07 (Slettet)

2=0,5*3+b --> b=2-1,5 --> b=0,5


Skriv et svar til: en linje l

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.