Matematik

Rentesregning?!

18. marts 2011 af JosephinePedersen (Slettet)

 Okay, jeg er ret så meget på skideren! Jeg er elendig til matematik og har en opgave for!
Håber virkelig på noget hjælp!!

Opgave:

10.000 kr. på en konto forrentes med 2 % femten gange. Hvad er den nye saldo?


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. marts 2011 af Dulugtergrimt (Slettet)

kn = k0 * (1+r)n

kn = det søgte

k0 = startbeløbet

r = rentesatsen

n = terminer (antal gange)


Skriv et svar til: Rentesregning?!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.