Matematik

solve på en TI-89 titanium

19. marts 2011 af natasjah (Slettet)

 Hej

kan ikke få resultatet rigtigt.

skal solve 3*(t)^2-1 = 4t 

= Solve(3*t^2-1-4*t=0,x) 

hva er der galt 


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. marts 2011 af AMelev

Prøv lige at kigge på den ubekendte!
x indgår ikke i din ligning.


Svar #2
19. marts 2011 af natasjah (Slettet)

Solve(3*t^2-1-4*t=0,t) går heller ikke 

Solve(3*t^2-1=4t=0,x) går slet heller ikke 
 


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. marts 2011 af Studieguruen (Slettet)

 t = -0,22 ∨ t = 1,55


Svar #4
19. marts 2011 af natasjah (Slettet)

#3 men når du taster det ind i solve hvordan gøre du så, hvordan skriver du det så du kommer frem med t 


Brugbart svar (0)

Svar #5
19. marts 2011 af Studieguruen (Slettet)

 du skriver på lommeregner:

solve(3·t²-1-4·t = 0,t) ⇔ t = -0,22 ∨ t = 1,55


Svar #6
19. marts 2011 af natasjah (Slettet)

tak # 5 


Brugbart svar (0)

Svar #7
19. marts 2011 af AMelev

#2 Solve(3*t^2-1-4*t=0,t)
Det skal virke. Hvis det ikke gør det, så check, at du ikke har et tal gemt i t-registret?


Skriv et svar til: solve på en TI-89 titanium

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.