Matematik

Hjælp!

19. marts 2011 af HATICE1 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

-Midtercirklen på en fodboldbane har radius 8,5 m  - Beregn cirklens areal. - HAR GLEMT HVORDAN MAN GØR!!

- Hvis Jan løber 3 gange rundt i midtercirklen, hvor mange meter har han så løbt?

please svar hurtigt! ....


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. marts 2011 af Andersen11 (Slettet)

Benyt formlerne for omkreds og areal af en cirkel: O = 2πr, og A = πr2 .


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. marts 2011 af katrineCK (Slettet)

pi*radius^2 = arealet af en cirkel
8,5m^2*pi = 226.98 kvadratmeter 
226.98* 3 = 680.94 m :-)
Arealet er lig 226,98 meter
omkreds = 2*pi*radius = 53.41
53.41 *3 = 160 meter har han løbet hvis han løber 3 gange rundt


Svar #3
19. marts 2011 af HATICE1 (Slettet)

Tusinde tak for hjælpen. Det blev lidt indviklet men jeg tror jeg klarede den! Tusinde tak for hjælpen igen og igen :-).


Skriv et svar til: Hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.