Matematik

Hjælp!

19. marts 2011 af HATICE1 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

-Bent, Arne og Hans tipper for 300 kr. om ugen, Heraf betaler Bent 150 kr. Hans betaler 80 kr. og Arne 70 kr.                   En uge vinder de 8500 kr.  som skal fordeles i forhold til deres indskud.  Hvor meget får de hver, når der først skal betales 15% i skat af gavinsten?

Please svar hurtigst muligst.


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. marts 2011 af Andersen11 (Slettet)

Beregn de respektive brøkdele for B, A og H af 85% af 8500kr .


Brugbart svar (1)

Svar #2
19. marts 2011 af kaspkasp (Slettet)

 først skal vi regne de 85% af 8500

8500*0,85=7225 kroner

Bent betalte 50% af tipningen (150/300=0.5*100=50%)

Hans betalte 80/300*100=26,666%

Arne betalte 70/300*100=23,333%

Nu ved vi hvor stor en del de hver i sær betalte og de skal vel have det samme procentsats igen.

Bent skal have: 7225*0,5           = 3612,50 kroner

Hans skal have: 7225*0,26666   =1926,66 kroner

Arne skal have:7225*0,23333    =1685,80 kroner

Håber det hjalp!

Kasper


Svar #3
19. marts 2011 af HATICE1 (Slettet)

Det hjalp rigtig meget! Tusinde tak for hjælpen :-D.


Skriv et svar til: Hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.