Matematik

ligning

20. marts 2011 af Px (Slettet)

 Sidder og kan ikke finde ud af denne ligning . 

Håber i vil hjælpe mig

x/2-x+4/5 = 1  


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. marts 2011 af Studieguruen (Slettet)

x/2 - x = 1 - 4/5 <=>

x = (1 - 4/5 + x)2 <=>

x = 2 - 8/5 +2x <=>

-x = 2/5 <=>

x = -2/5


Svar #2
20. marts 2011 af Px (Slettet)

 x = 2 - 8/5 +2x <=>  ( 8 ??? )


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. marts 2011 af Studieguruen (Slettet)

 du ganger 2 ind i hvert led.


Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.