Matematik

Hjælp - Haster!

21. marts 2011 af Elturis (Slettet)

Har brugt lang tid på denne opgave, men kan ikke komme nogen vegne. Håber I kan hjælpe.

Vedhæftet fil: 1234.pdf

Brugbart svar (1)

Svar #1
21. marts 2011 af Andersen11 (Slettet)

Det er givet, at u = wt og v = wx , og at wtt = c2wxx .

Man ved også at wxt = wtx , så ux = vt , og ut = wtt = c2wxx = c2vx

Dermed kan matricen A opskrives.


Skriv et svar til: Hjælp - Haster!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.