Matematik

Kapitalfremskrivning (haster!)

22. marts 2011 af Okayyyy - Niveau: B-niveau

Hej

Et beløb indsættes på en konto i en bank til en fast årlig rente på 2,75 %. Efter 7 år er beløbet vokset til 8826,65.

Hvordan finder jeg startbeløbet?

Håber I kan jælpe har brug fro svarte nu :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. marts 2011 af mathon

                                           Ko = 8826,65 · 1,0275-7


Svar #2
22. marts 2011 af Okayyyy

Når jeg ganger de to tal, får jeg et tal der er højere end 8826,65 ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. marts 2011 af mathon

#1

                                           Ko = 8826,65 · 1,0275 -7 = 7300


Skriv et svar til: Kapitalfremskrivning (haster!)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.