Matematik

kx2+kx-1=0 - hjælp

23. marts 2011 af hjæææælp (Slettet) - Niveau: A-niveau

for hvilke tal, hvor k ikke er 0, har ligningen netop en løsning


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. marts 2011 af Uzbek (Slettet)

 32


Brugbart svar (1)

Svar #2
23. marts 2011 af mathon

       diskriminanten skal være lig med nul    

                           k2 - 4·k·(-1) = 0


Skriv et svar til: kx2+kx-1=0 - hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.