Matematik

Eksponentialfunktion

24. marts 2011 af guimle (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, jeg vil meget gerne have hjælp til den her opgave:

"En hugorms aktivitet afhænger af dens temperatur. Når en hugorm er 20 grader bevæger den sig med 5.5 meter i minuttet, aktiviteten fordobles når temperaturen stiger med 10 grader.

- Hvad er aktiviteten i meter pr. minut når hugormen er 30 grader?

- Bestem hugormens aktivitet ved 22 grader?

- Ved hvilken temperatur har hugormen en aktivitet på 3 meter i minuttet?"

(er der evt. noget med fordoblingstid i den første opgave?)


Brugbart svar (3)

Svar #1
24. marts 2011 af mathon

                                    y2/y1 = aΔx

                                    2 = a10

                                    a = 21/10 = 20,1 = 1,07177

                                   



Skriv et svar til: Eksponentialfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.