Matematik

Hjælp til rentesregning

25. marts 2011 af Markus1990 (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Er der nogle der i første omgang kan hjælpe mig med at finde hovedstolen, ydelsen og rentefoden pr. termin i denne opgave?

jeg har vedhæftet et billede af amortisationsplanen for annuitetslånet.

På forhånd mange tak.


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. marts 2011 af mathon

                        G = y/r·(1-(1+r)-n)

                        y = G·r/(1-(1+r)-n)


Svar #2
25. marts 2011 af Markus1990 (Slettet)

 hvad er g og hvad er y ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. marts 2011 af mathon

             G er gælden = hovedstol

             y er (termins)ydelsen


Skriv et svar til: Hjælp til rentesregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.