Matematik

Se svar og udregning

26. marts 2011 af natasjah (Slettet)

 salam aleykum wa rahma tullahi wa barakatuhu 

er dette korrekt udregnet. 

y= e^xlnx

y= lnx * lne^x

= lnx+(x) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. marts 2011 af Andersen11 (Slettet)

Mener du y = ex·ln(x)  ? Brug parenteser til at markere, hvad der hører sammen.

Det er y = ex·ln(x) = [ eln(x) ]x = xx


Skriv et svar til: Se svar og udregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.