Matematik

Hjælp Please :)

26. marts 2011 af 787 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

 hej 

Tegn i et koordinatsystem som det viste det grafiske billede af ligningen .

Y= 1,75x + 500                

tak                                 


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. marts 2011 af YoungSlowy (Slettet)

Lav et sildeben med nogle x værdier du kan putte ind.

Fx kan du putte 3 ind på x's plads.

Y= 1,75 * 3 + 500

Y = 505,25

Osv...

Tegn derefter grafen.


Svar #2
26. marts 2011 af 787 (Slettet)

 Okay mange tak :)


Svar #3
26. marts 2011 af 787 (Slettet)

 Skal jeg altid gang på 3 

Fx  kan jeg gør sådan : 505,25 * 3 ???


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. marts 2011 af YoungSlowy (Slettet)

#3

Nej, du skal ikke altid gange med 3, og slet ikke med funktionen af Y. Det var KUN et eksempel.


Svar #5
26. marts 2011 af 787 (Slettet)

 Ja, men kan du ikke løser den til mig PLEASEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE   :*  :)


Brugbart svar (0)

Svar #6
26. marts 2011 af YoungSlowy (Slettet)

#5

Nej, det gider jeg ikke. Jeg har selv mange lektier for. Kom selv i sving og prøv dig frem Step by step.


Svar #7
26. marts 2011 af 787 (Slettet)

 Okay mange tak :) 


Brugbart svar (0)

Svar #8
26. marts 2011 af Krabasken (Slettet)

Er du sikker på, at den hedder y = 1,75x + 500  ?


Svar #9
27. marts 2011 af 787 (Slettet)

 Ja Ja jeg helt sikker :)


Brugbart svar (1)

Svar #10
27. marts 2011 af Krabasken (Slettet)

# 9

Så skal du være indstillet på, at grafen (linien) ligger 100 km fra x-aksen

Bare, så du ikke sidder og leder forgæves efter den ;-)


Svar #11
27. marts 2011 af 787 (Slettet)

 okay tak :D


Skriv et svar til: Hjælp Please :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.