Matematik

Zoo.

27. marts 2011 af NemesisTheCounter (Slettet) - Niveau: 9. klasse

 KBH's Zoo har åbent 3137 timer om året. Der er 8760 timer på et år. Spørgsmålet lyder; hvor stor en del af 2006 timer har zoo åbent. 

har ingen anelse om hvordan jeg skal regne den ud. Oo og skal aflevere imorgen.. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. marts 2011 af kaspkasp (Slettet)

 det er nemt nok

(3137/8760)*100=35,81%

Zoo'en har altså åbent 35,81% af årets timer i år 2006

bevis

8760*0,3581=3136,95


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. marts 2011 af MTO (Slettet)

3137 / 8760 = 0,358 (afrundet)

Dette ganges med 100 og du får procenttallet for, hvor længe den har åbent i forhold til, hvor mange timer der er på et år:

0,385 * 100 = 35,8 %

Nå, kaspkasp var hurtigst :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. marts 2011 af kaspkasp (Slettet)

 hehe btw du har byttet rundt på 8 og 5


Svar #4
27. marts 2011 af NemesisTheCounter (Slettet)

 tusind tak for hjælper :D Du har lige reddet min dag. 


Brugbart svar (0)

Svar #5
27. marts 2011 af MTO (Slettet)

Hah, det kører!


Brugbart svar (0)

Svar #6
27. marts 2011 af kaspkasp (Slettet)

 Det var så lidt.


Brugbart svar (0)

Svar #7
27. marts 2011 af Krabasken (Slettet)

Egentlig spørges der bare "HVOR STOR EN DEL"

Svaret er derfor blot:

3137 / 8760

(- Der er jo faktisk ingen, der har bedt om %)


Skriv et svar til: Zoo.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.