Historie
The White Man's Burden
27. marts 2011 af
Ikfd (Slettet)
-
Niveau: A-niveau
<p class="MsoNormal" style="line-height:19.0pt;mso-pagination:none;mso-layout-grid-align:
none;text-autospace:none">Hej :) er der nogle der vil hjælpe mig med at forklare dette vers. jeg skal især have forklaringen på linje 3 og 4: og tal ej højt om frihed. Det røber, man er svag. Hvad skal det helt præcis betyde?
<p class="MsoNormal" style="line-height:19.0pt;mso-pagination:none;mso-layout-grid-align:
none;text-autospace:none">
<p class="MsoNormal" style="line-height:19.0pt;mso-pagination:none;mso-layout-grid-align:
none;text-autospace:none"><span lang="EN-US" style="mso-bidi-font-size:14.0pt;
font-family:"Times New Roman";mso-bidi-font-family:Arial;mso-ansi-language:
EN-US">Så løft en hvid mands byrde - </o:p>
<p class="MsoNormal" style="line-height:19.0pt;mso-pagination:none;mso-layout-grid-align:
none;text-autospace:none"><span lang="EN-US" style="mso-bidi-font-size:14.0pt;
font-family:"Times New Roman";mso-bidi-font-family:Arial;mso-ansi-language:
EN-US">Og ingen mindre sag - </o:p>
<p class="MsoNormal" style="line-height:19.0pt;mso-pagination:none;mso-layout-grid-align:
none;text-autospace:none"><span lang="EN-US" style="mso-bidi-font-size:14.0pt;
font-family:"Times New Roman";mso-bidi-font-family:Arial;mso-ansi-language:
EN-US">Og tal ej højt om frihed. </o:p>
<p class="MsoNormal" style="line-height:19.0pt;mso-pagination:none;mso-layout-grid-align:
none;text-autospace:none"><span lang="EN-US" style="mso-bidi-font-size:14.0pt;
font-family:"Times New Roman";mso-bidi-font-family:Arial;mso-ansi-language:
EN-US">Det røber, man er svag. </o:p>
<p class="MsoNormal" style="line-height:19.0pt;mso-pagination:none;mso-layout-grid-align:
none;text-autospace:none"><span lang="EN-US" style="mso-bidi-font-size:14.0pt;
font-family:"Times New Roman";mso-bidi-font-family:Arial;mso-ansi-language:
EN-US">Tal højlydt eller sagte, </o:p>
<p class="MsoNormal" style="line-height:19.0pt;mso-pagination:none;mso-layout-grid-align:
none;text-autospace:none"><span lang="EN-US" style="mso-bidi-font-size:14.0pt;
font-family:"Times New Roman";mso-bidi-font-family:Arial;mso-ansi-language:
EN-US">Lad falde eller stå, </o:p>
<p class="MsoNormal" style="line-height:19.0pt;mso-pagination:none;mso-layout-grid-align:
none;text-autospace:none"><span lang="EN-US" style="mso-bidi-font-size:14.0pt;
font-family:"Times New Roman";mso-bidi-font-family:Arial;mso-ansi-language:
EN-US">Det måler tavst folk Eder </o:p>
<p class="MsoNormal" style="line-height:19.0pt;mso-pagination:none;mso-layout-grid-align:
none;text-autospace:none"><span lang="EN-US" style="mso-bidi-font-size:14.0pt;
font-family:"Times New Roman";mso-bidi-font-family:Arial;mso-ansi-language:
EN-US">Og Eders guder på. </o:p>
Skriv et svar til: The White Man's Burden
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
